Directeur Torino komt met reactie na slaande ruzie met trainer

Reacties

Davide Vagnati, de technisch directeur van Torino, heeft gereageerd op zijn ruzie met trainer Ivan Juric. Woensdag verschenen opmerkelijke beelden waarop een heftige ruzie tussen het tweetal was te zien tijdens het trainingskamp in Oostenrijk. Volgens Vagnati zijn de gemoederen inmiddels bedaard. Hij tilt niet te zwaar aan het incident.

Directeur Torino komt met reactie na slaande ruzie met trainer

'Het was niet goed om te zien, maar dit gebeurt als twee mensen allebei het beste willen', stelt Vagnati in gesprek met Sky Italia. 'De trainer wil graag zo snel mogelijk nieuwe spelers, de club doet er alles aan. Het is moeilijk in deze markt.' Volgens Vagnati hebben hij en Juric elkaar na de ruzie 'omhelsd'. 'We hebben gezegd wat we wilden zeggen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'We zijn allebei oprechte mensen die geen blad voor de mond nemen. Dankzij zulke akkefietjes kunnen we een frisse start maken. De enige consequenties die eraan worden verbonden, zijn positieve. We beginnen opnieuw, met volledige overtuiging', maakt hij duidelijk. 'In discussies zeg je soms dingen zonder erbij na te denken. Dit hoort bij iedere verstandhouding. We hebben allebei het beste voor met de club.'

De ruzie ging om de onvrede van Juric over het transferbeleid van de club. Hij zag verdediger Gleison Bremer verkocht worden aan Juventus en topscorer Andrea Belotti transfervrij vertrekken. De aankopen die Torino tot dusver deed, kunnen hem niet bekoren. 'De trainer heeft zijn zorgen, wij moeten zo snel mogelijk handelen. We hebben spelers nodig die in onze speelstijl passen', concludeert Vagnati.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.