Bizarre beelden: trainer en directeur Torino hebben slaande ruzie

Reacties

De sfeer bij Torino heeft een nieuw dieptepunt bereikt. Woensdag doken opmerkelijke beelden op van een heftige ruzie tussen trainer Ivan Juric en technisch directeur Davide Vagnati tijdens het trainingskamp in Oostenrijk.

Bizarre beelden: trainer en directeur Torino hebben slaande ruzie
© Pro Shots

Vagnati was op bezoek bij het trainingskamp van Torino, dat zich voorbereidt op het nieuwe seizoen. De technische man is druk bezig op de transfermarkt, maar Juric (foto) is tot nu toe niet blij met zijn werk. Volgens Italiaanse media baalt de coach van de keuzes op transfergebied. Torino verkocht verdediger Gleison Bremer aan Juventus en zag topscorer Andrea Belotti transfervrij vertrekken. De tot nu toe gedane aankopen zouden Juric nog niet kunnen bekoren.

Normaal gesproken zouden een trainer en een directeur hun gesteggel binnenskamers houden, maar niet bij Torino. Op beelden is te zien dat Juric en Vagnati elkaar in de haren vliegen en door andere stafleden uit elkaar moeten worden gehouden. Over en weer wordt er gescholden en worden er verwijten gemaakt. Vagnati vroeg Juric om respect: 'Ik verdedig je altijd bij die eikel', waarbij hij volgens Italiaanse journalisten voorzitter Urbano Cairo bedoelt. De vraag is nu wat de gevolgen van de openlijke ruzie zijn.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Torino
Meer over Torino
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.