Dinamo Moskou verspeelt voorsprong en raakt Büttner kwijt

Reacties

Dinamo Moskou heeft een teleurstellende generale repetitie beleefd voor het Europa League-duel met PSV. Thuis tegen Kuban Krasnodar gaf het een 2-0 voorsprong weg.

Dinamo Moskou verspeelt voorsprong en raakt Büttner kwijt

Er leek voor de ploeg van Stanislav Cherchesov, die donderdag (aftrap 17.00 uur) bezoek krijgt van PSV, geen vuiltje aan de lucht toen het na ruim een half uur 2-0 maakte. Voormalig PSV'er Stanislav Manolev scoorde op aangeven van Aleksandr Kokorin.

Dinamo begon de wedstrijd met vier ex-Eredivisionisten: Alexander Büttner (foto), Douglas, Balázs Dzsudzsák en Manolev. Die laatste scoorde, terwijl Dzsudzsák de assist verzorgde bij de openingstreffer van Kokorin. De Nederlanders beleefden een minder goede middag.

Want in de 38ste minuut moest Büttner geblesseerd naar de kant. De vraag is of de linksback tijdig hersteld is voor het thuisduel met PSV. Daarna ging het mis voor de club uit Moskou, want door treffers van Vladislav Ignatyev en Sekou Oliseh eindigde de wedstrijd in een gelijkspel.

Daardoor verzuimde Dinamo de tweede plaats over te nemen van stadgenoot CSKA Moskou. Net als Kuban Krasnodar heeft het nu negentien punten uit negen duels.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.