Diagnose blessure Philipp betekent volgende tegenslag Bosz

Reacties

Maximilian Philipp kan Borussia Dortmund voorlopig niet van dienst zijn. De aanvaller heeft zaterdag tegen Bayer Leverkusen een zware knieblessure opgelopen en staat maandenlang buitenspel.

Diagnose blessure Philipp betekent volgende tegenslag Bosz

De 23-jarige Philipp, die in de zomer overkwam van SC Freiburg en dit seizoen in elf van de veertien competitiewedstrijden meedeed, moest zich zaterdag al in de achtste minuut laten vervangen door André Schürrle. Zijn knie kon op de wedstrijddag vanwege de zwelling nog niet onderzocht worden, maar dinsdag maakt Dortmund bekend dat Philipp 'een zware blessure aan de knieschijf' heeft opgelopen. Als gevolg van deze kwetsuur staat hij 'maandenlang' aan de kant.

Dortmund maakt niet bekend hoeveel maanden Philipp naar verwachting nodig zal hebben voor zijn herstel en daarom is het nog even afwachten of de aanvaller dit seizoen nog in actie kan komen.

Philipp was niet de enige speler van Dortmund die zaterdag geblesseerd raakte tegen Leverkusen; ook Gonzalo Castro viel al in de eerste helft uit. Dortmund communiceerde maandag reeds dat Castro door een enkelblessure 'meerdere weken' buitenspel zal staan.

Borussia Dortmund wist zaterdag niet te winnen van Bayer Leverkusen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.