Deze onbegrijpelijke misser leidt puntverlies Van Bommel in

Reacties

Trainer Mark van Bommel pakte met Antwerp FC dinsdagavond in de slotfase nog één punt op bezoek bij Westerlo. Doelpunten van Vincent Janssen en Calvin Stengs trokken een ruime achterstand recht. Toch had Michael Frey het duel veel eenvoudiger kunnen maken, maar op onbegrijpelijke wijze miste de spits een gigantische kans.

Deze onbegrijpelijke misser leidt puntverlies Van Bommel in
© Eleven Sports
Westerlo
Westerlo
3 - 3
Antwerp
Antwerp

De Zwitser kreeg bij een 0-0 stand een niet te missen mogelijkheid. Arbnor Muja werd na een vlijmscherpe aanval bereikt en gaf Frey de kans voor een leeg doel de score te openen. De concurrent van Oranje-spits Janssen leek met zijn hoofd al bij het vieren van de treffer, want na lang treuzelen verprutste hij het op ongelofelijke wijze.

Frey raakte de bal niet goed, maar leek Antwerp in tweede instantie toch nog aan een doelpunt te helpen. Ondertussen vergat hij echter dat verdediger Ravil Tagir hem op de hielen zat. De mandekker van Westerlo gooide zich na het getwijfel tussen de bal en kreeg hem over het doel.

Even later was het juist Westerlo dat raak wist te schieten, waardoor de ploeg van Van Bommel met een achterstand in plaats van voorsprong de rust in zou gaan. In de tweede helft leek het nog veel erger te worden, maar late treffers van Janssen (op aangeven van Stengs) en Stengs poetsten de achterstand weg en beperkte de schade.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Pro League
Meer over Pro League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.