Deschamps legt de druk direct bij Duitsland

Reacties

De kwartfinale tegen IJsland is amper voorbij, maar Frankrijk kruipt nu al in de underdogrol voor de halve eindstrijd tegen Duitsland.

Deschamps legt de druk direct bij Duitsland

Dat blijkt uit de uitspraken van bondscoach Didier Deschamps direct na de 5-2 zege op IJsland. 'Duitsland is de beste ploeg op dit toernooi. Duitsland is het beste team ter wereld. Daar bestaat bij mij geen enkele twijfel over, ook niet na hun wedstrijd tegen Italië', zei hij tegen L'Equipe.

Deschamps is trots op de ruime overwinning op IJsland, dat in de achtste finale nog met Engeland had afgerekend. 'Ik ben blij voor mijn spelers en het publiek. De fans staan al maanden pal achter ons en dit hebben ze verdiend.'

'Het was echt geen gemakkelijke wedstrijd voor ons, hoewel dat misschien wel zo leek. Ik vond ons in de tweede helft wat minder en zelfs een beetje gemakzuchtig, maar dat kwam mogelijk ook door mijn wissels. Ik wilde geen risico nemen met Olivier Giroud en Laurent Koscielny', wees hij op de spelers die hij na rust verving omdat zij op scherp stonden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.