Deschamps haalt Hazard over voor laatste kunstje met benefietwedstrijd in Calais

Reacties

Eden Hazard kondigde dinsdag zijn definitieve pensioen aan, maar de Belg trekt op 18 oktober in een benefietduel toch nog één keer zijn voetbalschoenen aan. Hazard speelt tijdens de 'Match de la Solidarité' in een team van de Franse bondscoach Didier Deschamps.

Deschamps haalt Hazard over voor laatste kunstje met benefietwedstrijd in Calais
© Pro Shots

De 126-voudig Belgisch international besloot geen nieuwe club meer te zoeken, nadat zijn contract bij Real Madrid werd ontbonden. Dinsdagmiddag maakte Hazard bekend zijn schoenen definitief aan de wilgen te hangen.

Wie de oud-speler van Chelsea en Real Madrid nog eens in actie wil zien moet op 18 oktober afreizen naar het Franse Calais, vlakbij de Belgische grens. Hazard maakte eerder bekend dan deel uit te maken van de ‘Variétés Club de France’, die gaan spelen tegen Team Calais. Een team met spelers en persoonlijkheden uit de gelijknamige Franse stad.

In het team van Hazard zitten naast Deschamps ook andere bekende namen als Daniel Van Buyten, Laurent Blanc en de Franse MMA-vechter Ciryl Gane. De opbrengst van het duel gaat volledig naar ‘Pièces Jaunes’', een organisatie die zich inzet om het ziekenhuisverblijf van kinderen en ouderen draaglijker te maken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Lees op VI PRO meer over de loopbaan van Eden Hazard.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer E. Hazard
Meer over E. Hazard
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.