Denemarken extra gemotiveerd: 'We spelen voor Christian'

Reacties

Denemarken zal donderdag extra gemotiveerd aan de aftrap verschijnen tegen België. Christian Eriksen zal in de gedachten van de internationals meespelen.

Denemarken extra gemotiveerd: 'We spelen voor Christian'
© Pro Shots
Denemarken
Denemarken
1 - 2
België
België

'Het zijn zeer speciale dagen geweest, waarop het voetbal niet het belangrijkste is geweest', bracht aanvoerder Simon Kjaer naar buiten. 'Het was een schok die mij en ons allen zal bijblijven. Het enige wat belangrijk is en wat echt telt, is dat Christian oké is.'

De aanvoerder zelf vervulde een heldenrol bij de schokkende gebeurtenis tijdens de wedstrijd tegen Finland met zijn snelle handelen. 'Ik ben trots op de manier waarop we als team hebben gereageerd en hoe we zij aan zij stonden in deze moeilijke tijd. Ik ben geraakt en zeer dankbaar voor alle steun', aldus Kjaer.

Voor Denemarken wacht donderdag het vervolg van het EK met de wedstrijd tegen België. 'Vandaag zullen we het veld op gaan met Christian in onze gedachten. Het geeft ons rust in ons hoofd, waardoor we ons kunnen focussen op het voetbal. We spelen voor Christian en zoals altijd ook voor Denemarken. Dat is onze grootste motivatie.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Denemarken heeft stapje voor stapje de draad weer opgepakt'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Denemarken
Meer over Denemarken
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.