Deco duikt op bij Camp Nou en blaast geruchten nieuw leven in

Reacties

Barcelona lijkt nog niet uitgeschakeld in de strijd om de handtekening van Leeds United-ster Raphinha. Dinsdagavond leek Chelsea de beste papieren te hebben voor zijn komst, maar een dag later is zijn zaakwaarnemer Deco gesignaleerd bij het stadion van zijn oude club. Deco zou hebben gesproken met meerdere bestuurders van Barcelona.

Deco duikt op bij Camp Nou en blaast geruchten nieuw leven in
© Pro Shots

Sportief directeur Mateu Alemany, vicepresident Rafa Yuste, directeur scouting Jordi Cruijff en adviseur Enric Masip zouden allemaal aanwezig zijn geweest bij het onderhoud met Deco. Wat er precies is besproken binnen de muren van het Camp Nou, is niet bekend. Volgens eerdere berichtgeving in Spanje is Barcelona in financieel opzicht momenteel niet in staat om Raphinha binnen te halen, maar de interesse is er zeker.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voor Leeds lijkt er weinig reden om water bij de wijn te doen wat betreft de transfersom. Dinsdagavond werd immers duidelijk dat Chelsea ver wil gaan voor de komst van Raphinha. The Athletic maakte melding van een mondeling akkoord over een bedrag van meer dan 55 miljoen pond (ofwel meer dan 64 miljoen euro). Transferexpert Fabrizio Romano meldde zelfs dat Leeds een officieel bod heeft geaccepteerd van ergens tussen de 70 en 75 miljoen euro, inclusief bonussen.

Leeds hoopt de opvolger van Raphinha overigens uit de Eredivisie te halen. Het management van Cody Gakpo is momenteel in gesprek met de Premier League-club. PSV wil ongeveer veertig miljoen euro voor de aanvaller, die ook van Liverpool, Arsenal, Manchester City en Bayern München heeft kunnen horen wat hun plannen met hem zijn.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.