Leeds United volgende gesprekspartner voor Gakpo

Reacties

Cody Gakpo oriënteert zich over de juiste volgende bestemming in zijn carrière. Leeds United heeft ook de plannen met de PSV'er kunnen uitvouwen.

Leeds United volgende gesprekspartner voor Gakpo
© Pro Shots

De kans is nog steeds aanwezig dat Gakpo bij PSV blijft, maar het wordt steeds aannemelijker dat de Oranje-international deze zomer Eindhoven gaat verlaten voor een buitenlands avontuur. Met een transfer van de aanvaller is een bedrag van ongeveer veertig miljoen euro gemoeid.

Onder meer Liverpool, Arsenal, Manchester City en Bayern München hebben hun ideeën kunnen geven hoe ze de toekomst van Gakpo zien. De Oranje-international sluit ook niet uit de Wijnaldum-route te volgen; via een tussenstap de weg naar de absolute Europese top maken. Een dergelijke stap heeft als bijkomend voordeel dat hij waarschijnlijk genoeg aan spelen toekomt, waardoor hij zijn kansen op het WK in stand houdt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.