De transferplannen van Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré

Reacties

Ondanks veelvuldige interesse uit het buitenland zijn Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré nog altijd contractspelers van PSV. Een update over de transferplannen van het gewilde duo.

De transferplannen van Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré
© Pro Shots

Ruud van Nistelrooij heeft inmiddels gesproken met zowel Gakpo als Sangaré. ‘Het liefst weet ik natuurlijk zo snel mogelijk of ze blijven. Hoe eerder hoe beter, maar we hebben te maken met de transferdeadline. Van Sangaré weet ik dat hij heel graag wil blijven, PSV is absoluut geen straf voor hem. Maar wij weten natuurlijk ook hoe de markt werkt. Als er clubs komen met de juiste financiële middelen, kan het moeilijk worden deze spelers te behouden’, vertelt de nieuwe hoofdtrainer in de VI van deze week en op VI PRO.

Hoewel het nog geen uitgemaakte zaak is dat Gakpo PSV verlaat, is de kans dat hij vertrekt wel toegenomen. De aanvaller denkt er klaar voor te zijn en sluit ook een transfer naar de Europese subtop niet uit. Daarbij heeft hij de Wijnaldum-route voor ogen, de middenvelder kwam via Newcastle United uiteindelijk bij Liverpool terecht. Het voordeel van die route is dat de kans op speeltijd voor Gakpo groter wordt en dat is belangrijk voor hem met het oog op het WK in Qatar.

Lees op VI PRO meer over de transferzomer van PSV en de plannen om Luuk de Jong terug naar Eindhoven te halen:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.