Debuut Gakpo: Klopp laat Oranje-international direct starten

Reacties

Cody Gakpo beleeft vanavond zijn Liverpool-debuut. De van PSV overgenomen aanvaller heeft een basisplaats bij de thuiswedstrijd in het FA Cup-toernooi tegen Wolverhampton Wanderers.

Debuut Gakpo: Klopp laat Oranje-international direct starten
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
2 - 2
Wolverhampton Wanderers
Wolverhampton Wanderers

Liverpool maakte dinsdagavond bekend dat alle lichten op groen stonden voor een debuut van Gakpo. Al het papierwerk was toen geregeld, nadat eind december al een akkoord was bereikt met PSV over de toptransfer van de 23-jarige aanvaller.

Jürgen Klopp geeft Gakpo de kans om vanaf de aftrap zijn kwaliteiten te laten zien aan de Liverpool-aanhang. Op papier begint de Oranje-international vanaf links, in een voorhoede met verder Mohamed Salah en Darwin Núñez. Links in het centrum van de defensie is Ibrahima Konaté de vervanger van de geblesseerde Virgil van Dijk. De Fransman vormt een duo met Joël Matip.

Liverpool is uit op eerherstel nadat maandagavond nog pijnlijk met 3-1 werd verloren bij Brentford. Het FA Cup-toernooi is voor de huidige nummer zes van de Premier League een kans om het seizoen nog glans te geven.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer C. Gakpo
Meer over C. Gakpo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.