Dean Gorré ten minste twee maanden bondscoach van Curaçao

Reacties

Dean Gorré is de nieuwe interim-bondscoach van Curaçao. De oud-speler van Feyenoord en Ajax volgt Remko Bicentini op, die er niet in slaagde om zich met Curaçao te kwalificeren voor de Gold Cup.

Dean Gorré ten minste twee maanden bondscoach van Curaçao
© Pro Shots

De aanstelling van Gorré is voor de korte termijn. De Nederlander staat de komende twee maanden bij vier CONCACAF Nations League-wedstrijden aan het roer. De eerste is op 8 september, als Curaçao uit speelt tegen Trinidad en Tobago. Gorré heeft voor de eerste wedstrijden zijn zoon Kenji Gorré geselecteerd. 

Curaçao hoopt zich te plaatsen voor het WK voetbal in 2026, dat plaatsvindt in de VS, Canada en Mexico. Omdat de organiserende landen uit Noord-Amerika komen, zullen er meer Amerikaanse landen actief zijn op het WK.

Gorré was eerder al technisch directeur van Curaçao en bondscoach van Suriname. Op tv is hij ook regelmatig te zien als analist.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Curaçao
Meer over Curaçao
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.