'Deal van 25 miljoen gaat niet door na mislukte keuring'

Reacties

Nicolas Jackson verhuist toch niet van Villarreal naar AFC Bournemouth. De clubs bereikten eerder een akkoord over een transfer ter waarde van zo'n 25 miljoen euro. Nu blijkt echter dat Jackson niet door de medische keuring is gekomen.

'Deal van 25 miljoen gaat niet door na mislukte keuring'
© Pro Shots

Sky Sports en The Athletic maakten vrijdagavond melding van het nieuws. Jackson miste de afgelopen wedstrijden van Villarreal vanwege problemen aan zijn heup en zijn hamstring. Bournemouth nam het zekere voor het onzekere en plande een uitgebreide keuring die twee dagen in beslag nam.

Tijdens die keuring bleek dat de 21-jarige Senegalees niet al in februari, zoals eerder verwacht, maar pas op z'n vroegst in maart in actie kan komen. Bournemouth, dat als nummer achttien van de Premier League vooral op zoek is naar directe versterkingen, besloot daarop om een streep te zetten door de deal.

De club van manager Gary O'Neil trok deze winter al vleugelspeler Dango Ouattara van FC Lorient en keeper Darren Randolph van West Ham United aan. Vrijdag voegde spits Antoine Semenyo zich bij de selectie. Hij kwam over van Bristol City.

Bekijk hier al onze video's
Meer Villarreal
Meer over Villarreal
Meer Bournemouth
Meer over Bournemouth
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.