De Vrij bevestigt transfer naar Internazionale

Reacties

Stefan de Vrij vervolgt zijn carrière definitief bij Internazionale. De verdediger bevestigde maandag dat hij voor vijf seizoenen getekend heeft bij de club uit Milaan.

De Vrij bevestigt transfer naar Internazionale

Dat De Vrij naar Inter verkast, is geen verrassing meer. In Italië werd al maanden geschreven over de transfer en ook Lazio liet meerdere malen doorschemeren dat de Nederlander inderdaad op weg was naar de Nerazzurri. Met de bevestiging van De Vrij zelf is ook het laatste beetje twijfel weg.

De 26-jarige De Vrij kost Inter geen transfersom. De Oranje-international onderhandelde lange tijd met Lazio over een nieuw contract, maar bereikte uiteindelijk geen akkoord en vertrekt daarom transfervrij. Dat dit uitgerekend naar een directe concurrent is, maakt het extra zuur voor Lazio.

In Rome groeide De Vrij sinds zijn komst van Feyenoord in de zomer van 2014 uit tot een van de beste verdedigers van de Serie A. De mandekker kwam in vier jaar tijd tot 95 competitiewedstrijden, waarin hij goed was voor acht doelpunten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Het type De Vrij is redelijk uniek in de Serie A'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.