Lazio vertrouwt 'overloper' De Vrij in pikant duel met Inter

Reacties

Stefan de Vrij speelt zondag een bijzondere afscheidswedstrijd voor Lazio. De verdediger, die op weg is naar Internazionale, verschijnt aan de aftrap in het rechtstreekse gevecht om Champions League-voetbal met zijn toekomstige werkgever.

Lazio vertrouwt 'overloper' De Vrij in pikant duel met Inter

Lazio overwoog om De Vrij, die deze zomer transfervrij de deur uitloopt, in het allesbeslissende duel niet op te stellen. Maar trainer Simone Inzaghi heeft daags voor het treffen uitsluitsel gegeven: naast topscorer Ciro Immobile, die terugkeert van een blessure, speelt ook De Vrij tegen Inter.

'Stefan heeft hard gewerkt. Ik weet zeker dat hij zijn stempel gaat drukken', liet Inzaghi het Italiaanse journaille weten in aanloop naar de wedstrijd. 'Hij gaat de fans en zijn ploeggenoten helpen en Inter overtuigen dat ze de komende vijf jaar over een ijzersterke verdediger beschikken.'

De 26-jarige verdediger maakte in 2013 de overstap van Feyenoord naar Lazio, dat met De Vrij in de gelederen nog niet deelnam aan het hoofdtoernooi van de Champions League. De 35-voudig international speelde tot dusver 117 duels voor Lazio.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.