De Vries heeft Premier League-clubs voor het uitkiezen

Dorus de Vries kan deze week bij terugkomst van vakantie kiezen voor welke club hij komend seizoen in de Premier League actief wil zijn.

De Vries heeft Premier League-clubs voor het uitkiezen

De sluitpost promoveerde met Swansea City naar de hoogste Engelse afdeling, maar bij de ploeg uit Wales heeft De Vries een aflopend contract. Swansea wil de goalie dolgraag behouden. Afgelopen weekend verscheen Wolverhampton Wanderers als mogelijke nieuwe werkgever in de Engelse media.

'Klopt, ik kan bevestigen dat Wolves zich gemeld heeft. Maar Wolverhampton Wanderers is niet de enige geïnteresseerde club. Er zijn meerdere gegadigden, eveneens uitkomend in de Premier League', vertelt de zaakwaarnemer van de doelman, Arnold Oosterveer, aan Voetbal International.

'Dorus komt deze week terug van vakantie en dan gaan we alles eens goed op een rij zetten', vervolgt de belangenbehartiger van de dertigjarige keeper.

'We kennen het laatste bod van Swansea City en gaan de andere aanbiedingen bekijken en bespreken. Er zal binnenkort wel iets duidelijk worden over de toekomst van Dorus.' (Chris Tempelman) Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's