De volgende prioriteit van Barcelona op de transfermarkt

Reacties

Na het strikken van Robert Lewandowski zet Barcelona volgens Spaanse media nu vol in op het versterken van de defensie. Jules Koundé is het volgende transferdoelwit.

De volgende prioriteit van Barcelona op de transfermarkt
© Pro Shots

Barcelona begroette deze zomer al vier nieuwe aanwinsten: Andreas Christensen en Franck Kessié kwamen transfervrij naar Camp Nou en voor Raphinha en Robert Lewandowski werd diep in de buidel getast. Toch zijn de Catalanen nog niet klaar. Volgens eigenlijk alle Spaanse media wil Xavi Hernández tenminste nog één versterking voor zijn verdediging.

De Barça-trainer is fan van Joules Koundé, die ook wel oren zou hebben naar een Barcelona-transfer. De Catalaanse clubleiding heeft een goede relatie met zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes en heeft volgens onder meer Marca nu een formule gevonden om de hoge vraagprijs van Sevilla - ruim zestig miljoen euro - iets te drukken: spelers als Ez Abde en Nico González zouden de omgekeerde weg kunnen bewandelen. Beide spelers worden in Sevilla als erg interessant beschouwd.

Het liefst zou Barcelona naast Koundé ook César Azpilicueta nog binnenhalen. De 32-jarige Spanjaard biedt immers dekking voor beide back-posities. Hij heeft bij Chelsea nog een contract tot 2023 en wil graag naar Barcelona komen.

Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.