De Mos oordeelt snoeihard over Bazoer

Reacties

In de nieuwe VI leggen we Henk ten Cate, Theo Janssen en Aad de Mos stellingen voor over Vitesse. Ook de opvallende prestaties van Riechedly Bazoer, die door trainer Thomas Letsch in de defensie is geposteerd, komen ter sprake.

De Mos oordeelt snoeihard over Bazoer
© Pro Shots

Onder anderen Ronald de Boer sloot recent een Oranje-rentree van de ex-Ajacied niet uit.

De Mos, ruim een decennium geleden hoofdtrainer van de Arnhemmers, is echter nog niet overtuigd, zo blijkt uit zijn antwoord op de stelling 'Deze Riechedly Bazoer is een aanwinst voor Ajax en Oranje.'

'Nu het even lekker ging met Vitesse en er over de titel werd gepraat, was het hosanna, maar ik wil hem nú weleens zien. Zien hoe hij twee jaar presteert en wegblijft van rare akkefietjes', oordeelt De Mos.

De Hagenaar zegt ook: 'Letsch heeft Bazoer alleen maar achterin gezet omdat hij daar zo min mogelijk schade kan aanrichten. Ik beoordeel ze op de grotere wedstrijden. Tegen Ajax zag je hem alweer raar doen, tegen Feyenoord liet hij het afweten, zag ik hem vanaf het middenveld niet meer meelopen.'

Lees op VI PRO de volledige reactie van een uitgesproken De Mos. Daarin krijgt hij met Theo Janssen en Henk ten Cate ook nog de nodige andere stellingen voorgelegd.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Meer R. Bazoer
Meer over R. Bazoer
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.