De Laurentiis degradeert Getafe-collega na geruchten over Cucurella

Reacties

Napoli ontkent bezig te zijn met de komst van Marc Cucurella. Voorzitter Aurelio De Laurentiis heeft op geheel eigen wijze het transfergerucht naar het rijk der fabelen verwezen.

De Laurentiis degradeert Getafe-collega na geruchten over Cucurella
© Pro Shots

Cucurella is bezig aan een sterk seizoen bij Getafe, dat de linkspoot met de opvallende haardos dit seizoen huurt van Barcelona. Getafe heeft een optie tot koop, waar het volgens de informatie van Marca al gebruik van heeft gemaakt. Dit is (nog) niet officieel naar buiten gebracht door de club die dit seizoen een einde maakte aan het Europa League-avontuur van Ajax.

Mocht Getafe de 21-jarige Cucurella inderdaad definitief binnenhalen, dan is het maar de vraag of hij ook daadwerkelijk bij de club zal blijven. Er is immers veel interesse in de Spanjaard. Arsenal, Chelsea en Tottenham Hotspur zouden hem naar Engeland willen halen en ook Napoli wordt al een tijdje genoemd.

Ángel Torres, de voorzitter van Getafe, voedde deze week de geruchten over een verhuizing van Cucurella naar Italië. 'Er zijn veel clubs geïnteresseerd in onze spelers. Zo belt de voorzitter van Napoli mij drie keer op een dag', vertelde de preses aan Radio Marca. Zijn collega van Napoli, De Laurentiis, heeft met verbazing op die woorden gereageerd.

Via de clubwebsite spreekt De Laurentiis duidelijke taal. 'Dit is een hoax, fake news', tweet Napoli. 'De Laurentiis heeft geen idee wie de voorzitter van Getafe is en heeft met geen van zijn medewerkers gesproken over Cucurella.' Dat is dan helder.

Marc Cucurella is dit seizoen een van de uitblinkers in La Liga
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Marc Cucurella
Meer over Marc Cucurella
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.