'Manchester United en Chelsea in gesprek over huurdeal'

Reacties

Manchester United hoopt Marc Cucurella voor het restant van het seizoen te kunnen huren van Chelsea. De clubs zijn met elkaar in gesprek, weet The Athletic.

'Manchester United en Chelsea in gesprek over huurdeal'
© Pro Shots

Luke Shaw staat voorlopig buitenspel met een spierblessure en omdat Tyrell Malacia al langer in de lappenmand zit, probeert Manchester United nu een nieuwe linksback te halen. De pijlen zijn gericht op Cucurella, die bij Chelsea niet op veel speelminuten hoeft te rekenen. Bij de eerste drie competitiewedstrijden van dit seizoen kwam de 25-jarige Spanjaard niet in actie.

Manchester United heeft zich reeds gemeld bij Chelsea en de clubs zijn met elkaar in gesprek over de invulling van een mogelijke huurdeal. Het is onduidelijk of Manchester United probeert een optie tot koop te bemachtigen. Vorig jaar betaalde Chelsea nog ruim 65 miljoen euro aan Brighton & Hove Albion om Cucurella te kunnen contracteren.

Door de afwezigheid van Shaw en Malacia is de twintigjarige Álvaro Fernández momenteel de enige linksback waar Erik ten Hag over kan beschikken. Hij debuteerde nog niet in het eerste elftal. Afgelopen zaterdag speelde Diogo Dalot, normaal gesproken rechtsback, op de linkerflank bij Manchester United.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.