De Koning wil langer dienstverband afdwingen bij Go Ahead

Reacties

Hans de Koning begint zondag (14.30 uur) bij Go Ahead Eagles met een uitwedstrijd tegen koploper Sparta Rotterdam. Zijn missie is om minimaal vijfde te worden.

De Koning wil langer dienstverband afdwingen bij Go Ahead

Met een achterstand van 22 punten op de koploper uit Rotterdam maakt De Koning zich geen illusies wat het kampioenschap betreft. Maar een topvijfklassering betekent wel dat de Deventenaren de eerste ronde vrij zijn in de play-offs. 'Gezien de kwaliteiten van de selectie denk ik dat dit moet lukken', zegt hij in gesprek met Voetbal International.

De Deventenaren wonnen echter maar één van hun laatste vijf duels in de Jupiler League, waarin ze nu zevende staan. 'We gaan rustig beginnen, kijken hoe we het vertrouwen kunnen herstellen. Want het is natuurlijk niet zo dat deze spelers niet kunnen voetballen', schat hij de sterkte van zijn selectie in.

De Koning heeft een contract tot het einde van dit seizoen, maar zelf heeft hij de intentie om ook daarna iets te gaan opbouwen aan de Vetkampstraat. 'Ik hoop natuurlijk dat ik langer kan blijven. Dus ik moet ervoor zorgen dat we succesvol zijn', is hij zich bewust van zijn taak.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.