De Jong komt terug op Van der Vaart: 'Dat laatste heb ik toch het liefste'

Reacties

Het Nederlands elftal zit bij de laatste acht van de wereld, maar toch is er in Nederland vooral veel kritiek op het vertoonde spel. Hoe denkt een liefhebber pur sang als Frenkie de Jong daarover?

De Jong komt terug op Van der Vaart: 'Dat laatste heb ik toch het liefste'
© Pro Shots

De Jong reageert in een uitgebreid interview met VI schouderophalend op de kritiek. De middenvelder telt vooral de zegeningen. 'Heeft Van der Vaart gezegd dat ik moet hebben gedacht na de eerste helft tegen de VS dat ik liever in mijn hotel was gebleven? Haha, niet gehoord. Maar dat er kritiek is op het spel, ja, dat krijgen we wel mee', geeft hij toe.

En De Jong begrijpt de kritiek ergens ook wel. 'Wij willen ook beter spelen aan de bal, alleen sta je wel in de kwartfinale', benadrukt hij. 'Ik heb dat laatste uiteindelijk toch wel het liefste. Ik wil eerst winnen en daarna goed voetbal spelen.'

Nederland vervolgt de weg naar een mogelijke wereldtitel aankomende vrijdag, met de wedstrijd tegen Argentinië. Lees in aanloop naar die kraker het volledige interview met De Jong:

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO. Nu 50% korting op VI PRO. De eerste 3 maanden voor slechts €4,99

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.