De Jong: 'Bijna onverslaanbaar als we zo spelen'

Reacties

Volgens Luuk de Jong moet de mentaliteit die ten grondslag lag aan de Champions League-overwinning (2-0) tegen VfL Wolfsburg iedere wedstrijd zichtbaar zijn bij PSV.

De Jong: 'Bijna onverslaanbaar als we zo spelen'

'Als we dit iedere week op de mat leggen, zijn we bijna onverslaanbaar. We hebben het vaak over mentaliteit en de concentratie die je vandaag laat zien, moet er eigenlijk altijd zijn', vertelde De Jong na afloop in gesprek met Sport1.

De spits speelde zelf een grote rol bij de 1-0 en was de maker van de tweede Eindhovense treffer. 'Het was een perfecte bal van Andrés en de enige optie was lobben. De bal viel precies goed', doelde De Jong op de laatste goal, die in de 86ste minuut viel. De complimenten voor het openingsdoelpunt gingen naar Jürgen Locadia. 'Het was een perfecte loopactie van Jürgen en hij maakte het heerlijk af.'

Door het verslaan van Wolfsburg staat PSV met nog twee duels te spelen tweede in Groep B. 'We hadden het onderlinge resultaat ten opzichte van Wolfsburg nog in ons voordeel kunnen beslissen (Wolfsburg won in eigen huis met 2-0 van PSV, red.), maar nu staan we op basis van het doelgemiddelde boven ze', besefte de aanvaller, die aangaf dat de ploeg van trainer Phillip Cocu bij een 1-0 stand compact wilde spelen om de overwinning over de streep te trekken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.