De Graafschap wil verder met clubman Vreman

Reacties

De Graafschap wil verder met Jan Vreman als hoofdtrainer. De clubleiding is is in gesprek met Vreman voor volgend seizoen en gaat dus niet op zoek naar een nieuwe trainer.

De Graafschap wil verder met clubman Vreman

De Jupiler League-club stelde Vreman in december vorig al aan als tijdelijke opvolger van de ontslagen Pieter Huistra. In januari werd Jimmy Calderwood gepresenteerd als definitieve opvolger van Huistra. Dat werd geen succes, want 29 dagen na zijn aanstelling stapte de Schot alweer op.

De Graafschap kwam opnieuw uit bij de 48-jarige clubman, die nu het volle vetrouwen geniet van de clubleiding. 'Wij zijn tevreden hoe Jan het doet en willen ook graag de samenwerking met de huidige staf voortzetten', aldus voorzitter Henk Zweers op de clubwebsite.

'Dit geeft rust en duidelijkheid. Dat is erg belangrijk in deze fase', zegt Vreman in gesprek met Voetbal International. Onder leiding van Vreman pakte De Graafschap negen punten uit de laatste vier competitieduels. De Superboeren bezetten na 31 speelronden de vijfde plaats in de Jupiler League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.