De Graafschap huurt PSV'er Huntelaar

Koploper PSV is zaterdag zonder Klaas Jan Huntelaar afgereisd naar haar trainingskamp in het Turkse Antalya. De negentienjarige aanvaller wordt voor de rest van het seizoen afgestaan aan hekkensluiter De Graafschap.

De Graafschap huurt PSV'er Huntelaar

In Eindhoven kwam de jeugdinternational nauwelijks aan spelen toe: Hij moest er niet alleen Mateja Kezman en Jan Vennegoor of Hesselink, maar ook Arnold Bruggink nog voor zich dulden. In feite keert Klaas Jan Huntelaar echter gewoon voor even terug op het oude nest. De Hummeloër maakte in 2000 de overstap van De Graafschap naar de jeugdopleiding van PSV.

Terug in Doetinchem krijgt Huntelaar de kans zich te bewijzen op het hoogste niveau. De Graafschap-trainer Peter Bosz is alleen maar blij met de tussentijdse versterking. 'De mogelijkheid deed zich voor om deze talentvolle speler te huren', aldus de coach. 'Waarschijnlijk blijft het qua versterking hierbij, maar je weet het natuurlijk nooit.'

Huntelaar trainde zaterdag al met de nummer laatst van de Holland Casino Eredivisie mee. Hij staat bovendien in de basis in de oefenwedstrijd met het Apeldoornse AGOVV, Bosz' oude club.

Bekijk hier al onze video's