De Graafschap droomt van terugkeer Huntelaar

Reacties

De Graafschap hoopt vurig op een terugkeer van Klaas-Jan Huntelaar. De Doetinchemse club wil de 37-jarige spits verleiden tot een terugkeer op het oude nest en hoopt binnenkort met hem hierover van gedachten te wisselen.

De Graafschap droomt van terugkeer Huntelaar
© Pro Shots

Huntelaar doorliep de jeugdopleiding van De Graafschap voordat hij in 2000 op zestienjarige leeftijd overstapte naar PSV. In 2003 haalden De Superboeren hem op huurbasis terug naar De Vijverberg, waar de latere topspits negen keer in actie kwam in de Eredivisie.

Achttien jaar later hoopt De Graafschap, dat promotie naar de Eredivisie misliep, dat Huntelaar ook een niveau lager wil uitkomen voor zijn jeugdliefde. Schalke 04 maakte deze week bekend dat de 76-voudig international (42 goals) na de degradatie uit de Bundesliga vertrekt.

Huntelaar hintte eind vorig jaar nog op een naderend afscheid toen hij nog voor Ajax speelde. Mogelijk komt de lange en rijke loopbaan van The Hunter, die ook nog uitkwam voor AGOVV, SC Heerenveen, Real Madrid en AC Milan, dus nog niet ten einde.

De supporters van De Graafschap doen er in ieder geval alles aan de goalgetter te overtuigen om er nog een jaar aan vast te plakken. In de Achterhoek is sprake van een heuse Huntelaar-hype en zijn tal van acties op poten gezet die duidelijk maken dat de spits meer dan welkom is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer De Graafschap
Meer over De Graafschap
Meer K. Huntelaar
Meer over K. Huntelaar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.