De Boer met Crystal Palace geklopt bij strijd om Burke

Reacties

Frank de Boer moet als manager van Crystal Palace definitief een streep zetten door de komst van Oliver Burke. De twintigjarige aanvaller heeft voor een vijfjarig contract bij West Bromwich Albion gekozen.

De Boer met Crystal Palace geklopt bij strijd om Burke

De Schot verlaat RB Leipzig zo al na één seizoen. Burke maakte een jaar geleden voor een transfersom van ruim vijftien miljoen euro de overstap van Nottingham Forest naar de Bundesliga-club. Leipzig ontvangt volgens Engelse media nu een soortgelijk bedrag van West Bromwich Albion.

Voor De Boer betekent de transfer dat hij moet doorschakelen. Een week geleden stipte de manager Burke nog aan als potentiële aanwinst. 'Hij is erg jong en heeft een goed jaar bij Leipzig achter de rug, ook al speelde hij niet alles. Hij is ook nog eens van Groot-Brittannië, dus het is altijd interessant om zo'n speler in de gaten te houden. Maar we focussen ons ook op andere spelers', sprak De Boer.

De Nederlander heeft tot nu toe drie versterkingen gekregen op Selhurst Park. Timothy Fosu-Mensah en Ruben Loftus-Cheek zijn gehuurd van respectievelijk Manchester United en Chelsea en Jairo Riedewald is overgenomen van Ajax. Eerder deze week werd bij Crystal Palace ex-manager Dougie Freedman aangesteld als sportief directeur. Hij moet De Boer gaan helpen op de transfermarkt.

Crystal Palace bungelt na twee speelronden in de kelder van de Premier League. De ploeg van De Boer heeft verloren van Huddersfield Town (0-3) en Liverpool (1-0). De druk is zo al behoorlijk toegenomen voor de thuiswedstrijd tegen Swansea City van zaterdagmiddag (aftrap 16.00 uur). Dinsdagavond werd in het League Cup-toernooi wel gewonnen van Ipswich Town (2-1). 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.