De Bayern-bibbers van Nübel: doelman getroost na onbegrijpelijke blunder

Reacties

Schalke 04 presteert de laatste weken ondermaats en Alexander Nübel is de kop van Jut bij de fans. Zaterdag ging de 23-jarige doelman hopeloos in de fout op bezoek bij 1. FC Köln.

De Bayern-bibbers van Nübel: doelman getroost na onbegrijpelijke blunder
© Pro Shots
1. FC Köln
1. FC Köln
3 - 0
Schalke 04
Schalke 04

Nübel leek een kwartier voor tijd redding te brengen op een inzet van Florian Kainz, maar door een hopeloze fout belandde de bal toch in het doel. Het betekende de definitieve doodsteek voor Schalke, dat met 3-0 ten onder ging tegen Köln.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Nog los van die blunder zit Nübel sowieso niet lekker in zijn vel. De Schalke 04-fans nemen de doelman zijn zomerse (transfervrije) overstap naar Bayern München kwalijk. 'Nübel raus', klonk er zaterdag vanuit het vak met uitsupporters. Ook de afgelopen weken liet de sluitpost al de nodige steken vallen. Na afloop van het treffen met Köln moest Nübel worden getroost door trainer David Wagner en zijn medespelers.

'Ik vind het heel treurig hoe de fans zich opstellen', zo sprong Alessandro Schöpf na afloop in gesprek met Kicker op de bres voor zijn teamgenoot. 'Alex is ook maar een mens. Zoals iedereen maakt hij fouten. We staan allemaal achter hem en weten wat we aan hem hebben. Alex heeft altijd alles gegeven voor deze club. Het is volledig legitiem dat hij in de zomer kiest voor een andere uitdaging.'

Zeer pikant is dat dinsdagavond Schalke 04 en Bayern München tegenover elkaar staan in de kwartfinale van het toernooi om de DFB-Pokal. Speelt Nübel dan? 'We moeten deze gebeurtenissen even laten bezinken', aldus Wagner. 'Natuurlijk proberen we hem op te monteren. Dat hoort er ook bij. De bekerwedstrijd zit nog even niet in mijn hoofd.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.