Danjuma behoedt Villarreal voor flinke bekerblamage

Reacties

Villarreal heeft zich dinsdagavond met grote moeite geplaatst voor de derde ronde van het toernooi om de Copa del Rey. Invaller Arnaut Danjuma maakte het verschil in de verlenging.

Danjuma behoedt Villarreal voor flinke bekerblamage
© Pro Shots
Guijuelo
Guijuelo
nv
1 - 2
Villarreal
Villarreal

Trainer Quique Setién was niet bepaald overtuigend begonnen aan zijn dienstverband bij Villarreal. Hij volgde Unai Emery in oktober op en pakte slechts één punt in zijn eerste vier duels. In de eerste ronde van het bekertoernooi werd er wel overtuigend afgerekend met CD Santa Amalia. Dinsdag wachtte in de tweede ronde met Guijuelo opnieuw een op papier eenvoudige tegenstander.

Toch kende Villarreal een valse start: Pepe Carmona maakte er binnen een kwartier 1-0 van. In de 25ste minuut kwam Guijuelo echter al met tien man te staan door een rode kaart van Carlos Quintana. Zelfs tegen het tiental van de thuisploeg had de ploeg van Setién grote moeite. Gerard Moreno maakte nog wel de 1-1, maar verder kwamen de gasten in reguliere speeltijd niet.

In de verlenging sloeg Danjuma vervolgens vroeg toe. De 25-jarige Nederlander was in de 88ste minuut ingevallen en had de bal er na drie minuten al in liggen. Na voorbereidend werk van Dani Parejo scoorde hij van dichtbij: 1-2. Guijuelo kreeg daarna nóg een rode kaart en kon zich niet meer oprichten. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Danjuma
Meer over Danjuma
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.