Dani Alves volgt voorbeeld Buffon en vertrekt bij PSG

Reacties

In navolging van Gianluigi Buffon vertrekt ook Dani Alves bij Paris Saint-Germain. De 36-jarige Braziliaan heeft besloten zijn aflopende contract niet te verlengen.

Dani Alves volgt voorbeeld Buffon en vertrekt bij PSG

Dat laat de voormalig speler van Sevilla, Barcelona en Juventus zondagochtend weten op zijn Instagram-account. 'In het leven komt aan alles een einde en nu is het moment gekomen om er hier een punt achter te zetten', zegt de ervaren rechtsback, die iedereen bij PSG bedankt voor de mooie tijd. 'Een dikke knuffel voor jullie allemaal en hopelijk missen jullie mijn gekkigheid niet.'

Dani Alves is na Buffon al de tweede routinier die deze zomer de deur achter zich dicht trekt in Parijs. Waar de 41-jarige Italiaan uiteindelijk slechts een seizoen uitkwam voor de kampioen van Frankrijk, kwam de vijf jaar jongere Braziliaan in 2017 transfervrij over van Juventus. Mede door blessureleed bleef de teller steken op 73 officiële duels, waarin hij acht keer scoorde.

Bij PSG vulde Dani Alves zijn indrukwekkende palmares verder aan met twee landstitels, een Coupe de France, een Coupe de la Ligue en een Franse Super Cup. Een vierde eindzege in de Champions League zat er voor de 107-voudig international van Brazilië niet in. Eerder dit seizoen tipte de drievoudig winnaar (met Barça) de clubleiding daarom beter naar hem te luisteren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Dani Alves
Meer over Dani Alves
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.