'Dani Alves heeft iedereen al overtuigd bij Barcelona'

Reacties

Dani Alves heeft in zeven wedstrijden al genoeg indruk gemaakt op Barcelona-trainer Xavi. De coach wil graag dat de geroutineerde Braziliaan ook volgend seizoen onder zijn hoede blijft spelen, een contractverlenging is in de maak.

'Dani Alves heeft iedereen al overtuigd bij Barcelona'
© Pro Shots

Alves keerde afgelopen november terug bij Barcelona, nadat hij de club in 2016 had verlaten na een uiterst succesvolle periode. Dit jaar maakte Alves zijn officiële rentree en in een korte periode heeft de rechtsback zijn waarde al bewezen. Vorige maand was Alves trefzeker in de gewonnen competitiewedstrijd tegen Atlético Madrid. In die wedstrijd kreeg de Zuid-Amerikaan ook rood.

Volgens het Spaanse Sport wil zowel de club als het management  van de speler met een jaar verlengen. De 38-jarige Alves startte in vier competitieduels sinds zijn terugkeer en zal het tot aan het einde van het seizoen moeten doen met speeltijd in het binnenland. De clubleiding van Barcelona besloot om Alves niet in te schrijven voor de Europa League, waarin Barça afrekende met Napoli.

Op VI PRO kwam Alves voorbij als potentiële concurrent van Noussair Mazraoui, die in de belangstelling staat van Barcelona.

Bekijk hier al onze video's
Meer Dani Alves
Meer over Dani Alves
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.