Dani Alves grapt: 'Ik ben zo positief dat ik nu ook positief test!'

Reacties

In navolging van Clément Lenglet heeft ook Dani Alves positief getest op het coronavirus. Het duo kan daardoor komende zondag niet in actie komen tegen Real Mallorca.

Dani Alves grapt: 'Ik ben zo positief dat ik nu ook positief test!'
© Pro Shots
Real Mallorca
Real Mallorca
0 - 1
Barcelona
Barcelona

De spelers van Barcelona komen dinsdag weer bij elkaar na een kerstvakantie van zes dagen, maar de centrale verdediger en rechtsback zullen daar dus niet bij zijn. Barcelona bevestigt dat het tweetal tien dagen in quarantaine gaat.

Dat betekent niet alleen dat trainer Xavi Lenglet en Dani Alves tegen Mallorca moet missen, maar mogelijk ook tegen Linares Deportivo. Die wedstrijd in het toernooi om de Copa del Rey staat voor 5 januari op het programma, tien dagen nadat Lenglet en Dani Alves positief testten op corona.

Met de gezondheid van de beide spelers gaat het goed, meldt Barcelona. Dat bevestigt ook een goedgemutste Dani Alves via zijn socialmediakanalen: 'Ik ben zo positief dat ik zelfs positief heb getest op covid. Alles is prima.' Waarschijnlijk kan Dani Alves op 8 januari tegen Granada zijn rentree maken voor Barcelona.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.