Daar is-ie weer: dansende Ten Hag viert League Cup-winst met Antony en Martínez

Reacties

In Amsterdam weten ze er alles van en ook bij Manchester United kunnen ze er inmiddels over meepraten. Na het winnen van de League Cup toonde Erik ten Hag zondag zijn dansmoves ook op Wembley.

Daar is-ie weer: dansende Ten Hag viert League Cup-winst met Antony en Martínez
© Screenshot Viaplay
Manchester United
Manchester United
2 - 0
Newcastle United
Newcastle United

Dankzij een doelpunt van Casemiro en een ongelukkige eigen goal van Sven Botman won Man United ten koste van Newcastle United de eerste prijs in bijna zes jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden en dat deed Ten Hag met Antony en Lisandro Martínez. Schuddend met de heupen vierden de voormalig Ajacieden het winnen van de League Cup.

Sky Sports-analist Roy Keane was minder onder de indruk van de danskunsten van Ten Hag. De voormalig vedette van Man United vertelde de Nederlander met een knipoog dat hij beter op kan stappen. 'Neem ontslag! Neem ontslag!', beet Keane hem toe. 'Nee, nee, we hebben een geschiedenis samen', counterde Ten Hag.

Bekijk hier de dans van Ten Hag, Antony en Martínez

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.