Curaçao doet zichzelf tekort tegen Gold Cup-finalist

Reacties

Curaçao is er niet in geslaagd de derde groepswedstrijd van de Nations League te winnen. De ploeg van bondscoach Dean Gorré (foto) ging onfortuinlijk met 1-2 onderuit tegen Panama.

Curaçao doet zichzelf tekort tegen Gold Cup-finalist
© Pro Shots

In grote delen van de wedstrijd kon Curaçao prima tegenstand bieden aan Panama, dat afgelopen zomer nog de finale van de Gold Cup bereikte en daarin met 1-0 verloor van Mexico. Voor rust leek het Caraïbisch eiland zelfs met een man meer te komen staan, maar een handsbal van de Panama-doelman Orlando Mosquera werd over het hoofd gezien.

Terwijl de beste kansen voor Curaçao waren, sloeg Panama toe. Na een half uur opende Edgar Barcenas de score, een kwartier voor tijd gevolgd door Luis Rodriguez. In de slotseconde zorgde Rangelo Janga voor de eretreffer namens Curaçao.

Net als in eerdere duels met Trinidad & Tobago en Martinique creëerde Curaçao veel kansen, maar brak een gebrek aan scorend vermogen de ploeg op. Daardoor staat het Antilliaanse eiland nog altijd puntloos onderaan in groep A van de Nations League van de CONCACAF. Komende woensdag treedt Curaçao op eigen eiland aan tegen Trinidad & Tobago.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Curaçao
Meer over Curaçao
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.