Negatieve hoofdrol voor Bacuna bij nieuwe uitglijder van Curaçao

Reacties

Curaçao heeft in de nacht van zondag op maandag voor de tweede keer op rij een nederlaag geleden in de Nations League. Het elftal van interim-bondscoach Dean Gorré ging onderuit tegen Martinique (1-0) en eindigde met tien man na een rode kaart voor Leandro Bacuna.

Negatieve hoofdrol voor Bacuna bij nieuwe uitglijder van Curaçao
© Pro Shots

Voor Gorré, die eind vorige maand werd aangesteld als tijdelijke opvolger van Remko Bicentini, werd het de tweede verliespartij in drie dagen tijd. Vorige week vrijdag verloor Curaçao nipt van Trinidad & Tobago (1-0). Aanvaller Brighton Labeau maakte voor Martinique het enige doelpunt van de wedstrijd.

Curaçao speelde een klein half uur met tien man na een rode kaart voor FC Groningen-speler Bacuna. De 47-voudig international kreeg direct rood vanwege zijn rol in een opstootje met spelers van Martinique, bij wie Daniel Herelle ook naar de kant werd gestuurd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Even voor de twee rode kaarten voorkwam keeper Trevor Doornbusch een tweede goal voor Martinique. De doelman van FC Dordrecht stopte een strafschop. Curaçao staat na de tweede nederlaag op rij vijfde in Groep A van de CONCACAF Nations League. Trinidad & Tobago gaat met zes punten uit twee duels aan de leiding.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.