Crystal Palace wacht op duidelijkheid van Ten Hag over Wan-Bissaka

Reacties

Crystal Palace speelt in de laatste vier wedstrijden van dit seizoen voornamelijk voor de eer en kan de blik alvast op het nieuwe voetbaljaar richten. Volgens de BBC hoopt de huidige nummer twaalf van de Premier League op de terugkeer van Aaron Wan-Bissaka, die nu bij Manchester United speelt.

Crystal Palace wacht op duidelijkheid van Ten Hag over Wan-Bissaka
© Pro Shots

Wan-Bissaka maakte in de zomer van 2019 voor liefst 55 miljoen euro de overstap van Palace naar United. De inmiddels 24-jarige vleugelverdediger is op Old Trafford echter nog niet echt uit de verf gekomen. In de laatste maanden is hij steeds minder aan spelen toegekomen en in de Engelse media wordt al een tijdje gespeculeerd over een zomers vertrek van de Londenaar.

De interesse van Crystal Palace in een hernieuwde samenwerking met Wan-Bissaka verscheen vorige week al in de tabloids en de BBC heeft begrepen dat de belangstelling erg serieus is. Wan-Bissaka heeft bij United nog een contract voor twee seizoenen. Gezien het salaris dat de wingback in Manchester opstrijkt, lijkt een huurdeal het meest realistisch.

Bij Palace wacht men nu af wat Erik ten Hag van plan is met Wan-Bissaka. De coach van Ajax begint na dit seizoen bij United en heeft nog geen tijd gehad om duidelijkheid te geven over wie er in zijn ogen moeten blijven en wie er mogen vertrekken. De laatste weken is Diogo Dalot de eerste keuze op de rechtsbackpositie bij United, dat maandagavond nog met 3-0 won van Brentford.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.