Cristiano Ronaldo speelt hoofdrol in idiote openingsfase bij Portugal

Reacties

Portugal beleefde dinsdag een vliegende start tegen Luxemburg. Door doelpunten van Manchester United-duo Cristiano Ronaldo (2x) en Bruno Fernandes lijkt de situatie voor de bezoekers al na een kwartier spelen uitzichtloos. 

Cristiano Ronaldo speelt hoofdrol in idiote openingsfase bij Portugal
© Pro Shots
Portugal
Portugal
5 - 0
Luxemburg
Luxemburg

Ronaldo opende het bal na acht minuten vanaf de stip. Na een overtreding van Sebastian Thill schoot de 36-jarige vedette hard door het midden binnen. Ook de tweede treffer van Ronaldo volgde uit een penalty. De aanvaller werd neergehaald door doelman Anthony Moris en toonde zich opnieuw koelbloedig, maar scheidsrechter Benoît Bastien zette een streep door de treffer vanwege te snel inlopen. Ook bij zijn tweede poging maakte Ronaldo geen fout, waardoor Portugal de score alsnog verdubbelde (2-0).

Het derde doelpunt kwam op naam van Bruno Fernandes. Op aangeven van Bernardo Silva voerde de spelmaker na ruim een kwartier spelen de score verder op door Moris met een diagonaal schot te passeren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.