Cristiano Ronaldo is terug: sterspeler direct in de basis bij Manchester United

Reacties

Cristiano Ronaldo maakt zaterdagmiddag als basisspeler zijn rentree bij Manchester United. Ole Gunnar Solskjaer laat de Portugees tegen Newcastle United direct aan de aftrap verschijnen.

Cristiano Ronaldo is terug: sterspeler direct in de basis bij Manchester United
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
4 - 1
Newcastle United
Newcastle United

Solskjaer beloofde vrijdag op zijn persconferentie al dat Ronaldo zaterdag speelminuten zou maken, maar liet toen nog in het midden of hij ook met de zomeraanwinst zou beginnen of niet. De coach heeft besloten om de fans te geven waar zij op hoopten: Ronaldo heeft tegen Newcastle United een basisplaats. De aanvaller vormt een voorhoede met Mason Greenwood en Jadon Sancho. Donny van de Beek zit op de bank.

Voor Ronaldo wordt de wedstrijd tegen Newcastle zijn eerste wedstrijd voor Manchester United in 4.490 dagen. De laatste keer dat hij voor de Engelse topclub in actie kwam was op 27 mei 2009, toen United de Champions League-finale verloor van Barcelona. Ronaldo vertrok vervolgens naar Real Madrid en keerde via Juventus terug naar Manchester United.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.