Coronavirus zet streep door cruciale wedstrijd Deportivo La Coruña

Reacties

Deportivo La Coruña en Fuenlabrada komen maandagavond niet in actie tijdens de laatste speelronde van de Segunda División. De twee clubs zouden elkaar om 21.00 uur treffen in een cruciaal duel, maar door meerdere positieve coronatests bij Fuenlabrada is de wedstrijd uitgesteld.

Coronavirus zet streep door cruciale wedstrijd Deportivo La Coruña
© Pro Shots

De beslissing om de wedstrijd uit te stellen is genomen door La Liga in samenspraak met de Spaanse voetbalbond en sportorganisatie CSD. Wel worden maandagavond alle andere wedstrijden uit de laatste speelronde gewoon afgewerkt. 'Deze oplossing is het beste voor de gezondheid van de spelers en de geloofwaardigheid van de competitie.'

De wedstrijd is belangrijk voor zowel promotie als degradatie. Fuenlabrada staat op de zesde plek en heeft een ticket voor de play-offs om promotie binnen handbereik. Achtervolger Elche staat twee punten achter en komt maandag in actie tegen Oviedo. Onderin strijdt gevallen grootmacht Deportivo La Coruña tegen degradatie. De club heeft een zege tegen Fuenlabrada nodig om zichzelf te redden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Deportivo La Coruña
Meer over Deportivo La Coruña
Meer Fuenlabrada
Meer over Fuenlabrada
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.