Conte, Guardiola en Mourinho beloond voor sterke start

Reacties

Antonio Conte en Pep Guardiola zijn na hun eerste wedstrijden als manager in de Premier League meteen genomineerd voor een individuele onderscheiding. De Italiaan en de Spanjaard gaan de strijd aan met José Mourinho (Manchester United) en Mike Phelan (Hull City) in de verkiezing voor Manager van de Maand.

Conte, Guardiola en Mourinho beloond voor sterke start

Conte en Guardiola wonnen in augustus hun eerste drie Premier League-duels met respectievelijk Chelsea en Manchester City en staan daardoor gedeeld bovenaan met Manchester United, waar Mourinho deze zomer het stokje overnam van Louis van Gaal. Hull City presteerde met een smalle selectie opvallend sterk en staat vooralsnog vijfde met zes punten, waardoor ook Phelan zich terugvindt in het rijtje genomineerden.

Niet geheel toevallig gaat ook de prijs van Speler van de Maand naar een van die vier clubs. Hull-aanvoerder Curtis Davies maakte indruk als leider van de defensie, terwijl Antonio Valencia wordt beloond voor zijn goede spel als rechtsback van United. Eden Hazard (Chelsea) en Raheem Sterling (City) begonnen het Premier League-seizoen uitstekend door twee keer te scoren in de eerste drie speelronden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.