Conte door het stof na opsteken middelvinger naar zijn oude baas

Reacties

Antonio Conte zegt spijt te hebben van zijn gedrag tijdens de kraker tegen Juventus van afgelopen dinsdag. De trainer van Internazionale ging over de schreef door zijn middelvinger op te steken naar Andrea Agnelli, de president van Juventus.

Conte door het stof na opsteken middelvinger naar zijn oude baas
© Pro Shots
Juventus
Juventus
0 - 0
Internazionale
Internazionale

De gemoederen liepen regelmatig hoog op in het bekerduel tussen de twee grootmachten. Bijvoorbeeld tijdens na het rustsignaal, toen op weg naar de kleedkamers woordenwisselingen ontstonden. Conte kon zichzelf niet beheersen en uitte zijn frustratie richting Agnelli. De Italiaanse voetbalbond is een onderzoek gestart naar dat voorval.

Conte liet zaterdag tegenover Italiaanse media al weten spijt te hebben van zijn actie. 'Ik wil mijn excuses aanbieden, ik heb op de verkeerde manier gereageerd op beledigingen. Ik had beter mijn duim op kunnen steken in plaats van mijn middelvinger', aldus de oud-speler van Juventus, die tussen 2011 en 2014 (afgezien van een korte periode in 2012) als coach ook de leiding had over De Oude Dame. Na zijn vertrek in 2014 zou Conte al gebrouilleerd zijn geraakt met Agnelli.

Juventus plaatste zich dinsdag overigens ten koste van Inter voor de bekerfinale. Na een 1-2 overwinning in Milaan was een 0-0 gelijkspel in Turijn genoeg voor de ploeg van Andrea Pirlo.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.