Conclusie ADO: spreekkoren niet gericht aan Ihattaren

ADO Den Haag heeft na onderzoek geconcludeerd dat de vermeende en veelbesproken spreekkoren aan het adres van Mo Ihattaren niet hebben plaatsgehad. Dat melden de Hagenaars in een verklaring.

Conclusie ADO: spreekkoren niet gericht aan Ihattaren
© Pro Shots

Zaterdagavond ontstond na het duel met PSV ophef over vermeende liedjes die een klein deel van het publiek gezongen zou hebben over de vorig jaar overleden vader van Ihattaren.

'We onderzoeken de situatie uiteraard, maar er is geen melding van gekomen bij de stewardorganisatie, politie en arbitrage', meldde de club zondag al. Maandag stelt de club dat het onderzoek is afgerond.

De volledige verklaring:
Tijdens en na de thuiswedstrijd van ADO Den Haag tegen PSV zijn er in de media berichten verschenen over een bepaald spreekkoor dat in het Cars Jeans Stadion te horen zou zijn geweest aan het adres van een speler van PSV. Naar aanleiding hiervan heeft ADO Den Haag een onderzoek ingesteld, waaruit de volgende conclusies zijn gekomen.

ADO Den Haag heeft een dergelijk spreekkoor tijdens de wedstrijd niet waargenomen en heeft hier tijdens en na de wedstrijd ook geen melding en/of bevestiging van gekregen van de veiligheidsorganisatie, de politie en/of de arbitrage. Na het bestuderen van de beelden en geluidsfragmenten kan worden bevestigd dat het desbetreffende spreekkoor richting de PSV-speler niet aan de orde is geweest.

Bekijk hier al onze video's
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Meer M. Ihattaren
Meer over M. Ihattaren