College Tour koppelt Van Nistelrooij aan 'onzichtbare vriend' Bolt

Reacties
College Tour koppelt Van Nistelrooij aan 'onzichtbare vriend' Bolt
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Doorgewinterde voetballiefhebbers weten wellicht dat Usain Bolt supporter is van Manchester United. Het Jamaicaanse sprintwonder was zondagavond te gast in het televisieprogramma College Tour, waar hij vertelde dat zijn liefde voor The Red Devils werd aangewakkerd door de huidige trainer van PSV: Ruud van Nistelrooij.

'Ik zag hem spelen, en dacht wow, deze gozer is geweldig, en daarom werd ik supporter van Manchester United', aldus Bolt. Uiteraard wist de redactie van College Tour ook de gevierde man te vinden, en die wist van het verhaal. 'Ik weet dat hij supporter is van United door mij. Hij is een onzichtbare vriend van me. We kennen elkaar en hebben contact, maar we hebben elkaar nooit echt ontmoet. Hij is altijd welkom bij PSV', nodigde Van Nistelrooij zijn maat uit. Bolt reageerde opgetogen op die mededeling.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De PSV'er die zich ongetwijfeld het meest verheugt op het bezoek van Bolt aan het trainingsveld is Yorbe Vertessen. De Belg kreeg in FIFA 23 een sprintsnelheid van 93 toegekend en is daarmee volgens de maker van de game de snelste PSV'er. Tegen de Jamaicaan zetten we toch ons geld niet op Vertessen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.