Cocu ziet opwaartse lijn en is niet van plan op te stappen

Reacties

Fenerbahçe kwam in eigen huis niet verder dan een gelijkspel tegen Istanbul Başakşehir (0-0), maar trainer Phillip Cocu ziet een opwaartse lijn en is dan ook niet van plan de handdoek in de ring te gooien.

Cocu ziet opwaartse lijn en is niet van plan op te stappen

'Ik ben niet van plan om op te stappen', liet Cocu tijdens de persconferentie na de wedstrijd weten. Met slechts acht punten uit de eerste acht duels bezet Fenerbahçe een teleurstellende vijftiende plaats in de Süper Lig. De voorsprong op hekkensluiter Erzurumspor is slechts drie punten. 'Als ik kijk naar de wedstrijd van vanavond en die van donderdag in de Europa League tegen Spartak Trnava, zie ik de prestaties beter worden. We moeten alleen effectiever zijn in de afronding.'

'Vanavond begonnen we agressief en we hebben Başakşehir onder druk gezet', analyseerde Cocu de wedstrijd. 'We hebben ook enkele kansen gekregen, waarvan we er minimaal één hadden moeten maken. Het is een enorme teleurstelling dat we niet hebben gewonnen. Onze spelers hebben er tot de laatste seconde keihard voor gewerkt.'

Overigens kwam Fenerbahçe in de slotfase nog goed weg toen een treffer van Eljero Elia werd afgekeurd. Na de wedstrijd liet de aanvaller van Istanbul Başakşehir op Twitter weten het absoluut niet eens te zijn met die beslissing.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.