Cocu grijpt in en zet drietal uit Fener-selectie

Reacties

Phillip Cocu heeft ingegrepen bij Fenerbahçe. De Turkse topclub meldt in een officieel statement dat Volkan Demirel (36), Aatif Chahechouhe (32) en Nabil Dirar (32) voor een onbepaalde tijd uit de selectie zijn gezet.

Cocu grijpt in en zet drietal uit Fener-selectie

Fenerbahçe maakt niet bekend waarom het trio uit de groep is verwijderd, maar vermoedelijk gaat het om een disciplinaire maatregel van Cocu. Verder wordt gemeld dat Turgay Altay, Murat Ozturk en Alper Asci uit de technische staf zijn teruggetreden.

Fenerbahçe is bezig aan een zeer teleurstellend seizoen en won in de Süper Lig pas twee van de eerste zeven competitiewedstrijden. Daardoor staat de ploeg van Cocu slechts veertiende op de ranglijst. Zondag speelt Fenerbahçe tegen Istanbul Basaksehir, de nummer twee van dit moment in Turkije. Volkan, Chahechouhe en Dirar zijn er dan dus niet bij.

Afgelopen donderdag werd er in de Europa League door Fenerbahçe een succesje geboekt tegen Spartak Trnava. Tijdens de 2-0 overwinning kwamen Volkan, Chahechouhe en Dirar al niet in actie. Volkan deed dit seizoen in vijf officiële wedstrijden van Fener mee, Chahechouhe in vier en Dirar in drie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.