Club steelt logo Willem II, Ferdinand zet Van Gaal onder druk

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Club steelt logo Willem II, Ferdinand zet Van Gaal onder druk

'Ik zou mijn leven geven om de Spaanse titel te winnen met Atlético.'
Fernando Torres (foto) keerde begin dit jaar terug bij Atlético Madrid, maar werd nog nooit kampioen met zijn jeugdliefde. Ook met zijn andere werkgevers Liverpool, Chelsea en AC Milan werd hij nooit landskampioen. In 2002 pakte hij enkel de titel met Atlético op het tweede niveau van Spanje. Maar dat zou hij graag in de Primera División dunnetjes overdoen, zei hij op een persconferentie.

• De Belgische club KVV Thes Sport heeft een nieuw logo, als is het woordje 'nieuw' hier niet helemaal op zijn plaats. Zoek de verschillen...

'Er zijn geen excuses meer voor Van Gaal.'
Rio Ferdinand, verdediger van Manchester United tussen 2002 en 2014, vindt dat Louis van Gaal dit seizoen na alle investeringen moet gaan oogsten met de club. Dat geweld op de transfermarkt kon Ferdinand overigens wel begrijpen, zei hij in de Engelse media. 'Ik denk dat het zijn goed recht was om zijn eigen filosofie en ideeën door te voeren, hij nam immers geen team over dat aan de winnende hand was.'

Carlos Arano neemt graag het zekere voor het onzekere. Toegegeven , het was zeker geen half ingrijpen van de Argentijnse verdediger van Huracán. Deze prachtige eigen goal was overigens niet fataal voor zijn ploeg, want de 3-0 tegen Crucero del Norte werd in het laatste kwartier nog opgehaald (3-3).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.