Club gooit de handdoek na monsterverlies tegen Barça B

Reacties

De Spaanse club Eldense heeft besloten het seizoen niet af te maken. Een dag na de 12-0 nederlaag tegen Barcelona B meldt de hekkensluiter van de Segunda División B op de website alle sportieve activiteiten voorlopig te staken.

Club gooit de handdoek na monsterverlies tegen Barça B

De spelers van Eldense verlieten het veld zaterdag in tranen na het verlies van recordproporties tegen het reserve-elftal van Barcelona. Met nog zes duels te gaan was degradatie vrijwel onoverkomelijk geworden gezien de achterstand van achttien punten op nummer zestien Espanyol B en een doelsaldo van -58.

En dus heeft Eldense de handdoek geworpen. De banden met de Italiaanse investeerders zijn verbroken in een seizoen waarin de club vijftig verschillende spelers gebruikte en er al zes trainers voor de groep stonden. Het dozijn tegendoelpunten tegen Barcelona B betekende de spreekwoordelijke druppel.

Hans Mulder (foto, archiefbeeld) maakte de historische nederlaag zaterdag van dichtbij mee. De 29-jarige Amsterdammer kwam in januari over van de Indiase club Chennaiyin FC en speelde dit seizoen acht keer mee bij Eldense. De voormalig jeugdinternational speelde in Nederland voor RKC Waalwijk, Willem II en NEC.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.