Club Brugge-verdediger krijgt rood na kopstoot in oefenduel

Reacties

Club Brugge won zaterdag een oefenduel met 2-1 van Beerschot, maar na afloop ging het vooral over een vroege rode kaart. Stanley Nsoki werd binnen tien minuten weggestuurd omdat hij een tegenstander een kopstoot gaf.

Club Brugge-verdediger krijgt rood na kopstoot in oefenduel
© Pro Shots

Aanleiding voor het incident was een harde tackle van Beerschot-aanvaller Thibo Baeten, die gehuurd wordt van NEC. Nsoki kwam verhaal halen, maar ging daarbij te ver en gaf de spits van Beerschot een kopstoot. Baeten ging naar de grond en Nsoki kon gaan douchen.

Beelden van het incident verschenen op sociale media en kunnen Nsoki nog duur komen te staan. Hoewel het een oefenwedstrijd betreft, kan de verdediger van Club Brugge geschorst worden. De scheidsrechter heeft een rapport opgesteld en op basis daarvan kan de Belgische tuchtcommissie besluiten om Nsoki te schorsen voor de competitiestart in de Pro League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Club Brugge
Meer over Club Brugge
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.