Club Brugge-talent leert dure les bij goal: altijd voor je blijven kijken

Reacties

De beloftenploeg van Club Brugge won zondag met 0-2 van SK Beveren. Shion Homma bracht zijn ploeg in blessuretijd in veilige haven en hield daar een ongewenst souvenir aan over.

Club Brugge-talent leert dure les bij goal: altijd voor je blijven kijken
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Homma omspeelde vlak voor het einde een tegenstander in het vijandelijke strafschopgebied en wipte de bal over de keeper heen. Het was nog even spannend wat het vervolg zou zijn en dus bleef Homma het speeltuig met zijn ogen volgen. Daarbij zag hij een paal die het net strak hield over het hoofd.

Op het moment dat de bal via een Beveren-verdediger over de lijn rolde, knalde Homma met zijn hoofd op de paal. Het leverde hem een flinke bult op. Gelukkig kon de Japanner wel om lachen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.